NOVI ROK ZA POLAGANJE ISPITA RADI STICANJA DIPLOME

Novi ispitni rok
Novi ispitni rok

 Provera stručne osposobljenosti-polaganje ispita je jedan od načina da ukoliko posedujete određene veštine i znanja iz određenih zanatskih zanimanja a nemate zvanje tj. Diplomu, možete redovnim putem, polaganjem ispita da dođete do priznatih Diploma.

Polaznici programa PROVERA ZNANJA -polaganje ispita kojima je neophodna                    Diploma potrebno je  da:

  • Dostave dokaz o obavljenoj praksi;
  • Kopiju lične isprave ( lične karte ili pasoša );
  • Kopiju diplome poslednje redovne završene škole ( kod zanatskih zanimanja, dovoljno je samo svedočanstvo o završenom osnovnom obrazovanju )

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete lično ispit možete polagati putem interneta Online tj. korišćenjem video veze – Skyp

Koristi za firme i direktore

Ukoliko ste direktor preduzeća, Vama je najvažnije da Vaši zaposleni znaju da rade, ali i da su kvalifikovani, da biste izbegli potencijalne probleme sa inspekcijom. Evo jednostavnog načina da osigurate obe stvari.

Možda imate radnike koji rade duže od godinu dana i zaista znaju svoj posao, ali nemaju potrebne kvalifikacije, zbog čega Vas inspekcija rada može kazniti. Provera znanja omogućiće da radnici dođu do potrebne diplome, te steknu adekvatno zvanje, čime ćete i Vi automatski biti zaštićeni od kažnjavanja.

Komentari su zatvoreni.