Biznis akademija LC dobitnik zlatne plakete

Nagradjeni-slika-2-07-03-2013-644x320NIŠ – Savez udruženja privrednika i klastera jugoistočne Srbije ove godine dodelio je BIZNIS AKADEMIJI LC ZLATNU PLAKETU.

Zlatna plaketa za menadžera godine Savez udruženja privrednika i klastera jugoistočne Srbije uručio je Vujadinu Šćekiću, vlasniku kompanije „Jugoimpeks“ iz Niša dok je  „Zlatna plaketa za najuspešnijeg privrednika pripala Draganu Ćiriću, vlasnik preduzeća “D Kompani” iz Babušnice.
Kriterijumi za dobijanje priznanja bili su visina plaćenog poreza za prošlu godinu, likvidnost, izmireni porezi, doprinosi i obaveze prema zaposlenima ,visina prosečne zarade u preduzeću i investicije i procenat izvoznih poslova.
Tako je i „Grand pri“ pored navedenim kompanija pripao je „Jumisu“ u oblasti proizvodnje, prerade i pakiranja i mlekari „Lazar“ iz Blaca u oblasti prehrambene industrije.
Velike zlatne plakete pripale su: “Resoru”, “Lovoprometu”, “Put inženjeringu”, mlinu Timotijević, “Mikotermu”, Biznis akademiji LC, “Kameleonu”, Niškoj mlekari, “Novoj pobedi”, “Agrogradnji” i “Smaj produktu”.
Zlatne plakete „Zlatno pero“ za profesionalno izveštavanje o ekonomskim temama uručene su novinarima i dopisnicima lokalnih i centralnih medija: Predragu Blagojeviću, Zoranu Radenkoviću, Gordani Bjeletić, Dragani Sotirovski, Vesni Petrović i Daliborki Miljković.
O nagradama je odlučivao žiri u čijem su sastavu prof.dr Boban Stojanović, predsednik Društva ekonomista Niša, prof.dr Miodrag Manić, sa Mašinskog fakulteta Univerziteta, Slađana Ostojić, dugogodišnji privredni novinar i urednik, Mihajlo Zdravković, gradski većnik resorno zadužen za privredu i Emil Kulišić, regionalni menadžer Pireus banke.

Zlatna-Plaketa-Biznis-Aklademiji-lc-07-03-2013-e1362951321835

Komentari su zatvoreni.